Полезно
    • Bulgarian
    • English (UK)

Търсене в сайта

koshnica-prane

Изборът на дрехи, вниманието при носенето им и професионалното им почистване е от съществено значение за дългогодишното им съхраняване. В тази връзка предлагаме на вниманието ви някои полезни съвети:

  1. Проверете дали химическо чистене е допустимо за Вашата дреха - това обикновено е обозначено на етикeта й. Ако имате съмнения относно коректността на производителя и верността на обозначенията за пране и почистване на облеклата - в ателието ни за химическо чистене ще Ви посъветват как да се отнасяте с конкретната дреха.
  2. Aко по Вашите дрехи има петна, не се опитвайте да ги отстраните сами, защото много от тях при третиране с вода се фиксират и след това е невъзможно да бъдат почистени. Затова най-напред трябва да се третират по химически начин.
  3. Не се опитвайте да перете сака, връхни дрехи и др., защото има опасност да се свият или деформират. Изобщо ако се съмнявате, че може повредите нещо с пране (покривки, калъфи, шалтета) - ползвайте химическо чистене.
  4. Бъдете особено внимателни към дрехите от велур. Петната от вода не могат да се отстраняват.
  5. Внимателно проверявайте дали дрехата ви не е скъсана. При обработката й е възможно допълнително увреждане.
  6. Почистете зимните дрехи преди да ги приберете за летните месеци. Така по-лесно ще бъдат отстранени замърсяванията по тях, отколкото ако направите това наесен, когато ще ги ползвате отново. Химическата обработка ви гарантира и запазването им от молци.
ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ ULTRA
София, бул. Г.М.Димитров 62
0882306281 - office@ultrabg.com

В нашите ателиета за химическо чистене и професионално пране в гр. София всеки клиент получава услуга с високо качество. Дрехите Ви са грижливо почистени, изгладени и опаковани.